پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

دستکاری نمرات امتحانات نهایی دانش آموزان صحت دارد؟

مسئولان وزارت آموزش و پرورش ماجرای درخواست از مصححان امتحانات نهایی برای دادن نمرات بهتر به دانش آموزان را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  به تازگی سیدجلال موسوی خطیر مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاست‌های آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصاحبه‌ای مدعی شده است « حتی من شنیده‌ام که رئیس آموزش و پرورش در برخی استان‌ها، از مصححان خواسته نمرات بهتری بدهند تا دانش‌آموزان استان در کنکور رتبه بهتری بیاورند.»

 

در همین رابطه محمد حسین کفراشی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه آیا نمرات امتحانات نهایی با دستور مدیران استان‌ها دستکاری می‌شوند؟ اظهار کرد: اصلاً چنین موضوعی صحت ندارد و تا به حال این موضوع را نشنیده‌ام. تصحیح سوالات امتحانات نهایی کلید دارد و اینگونه نیست هر فردی هر طور که خواست برگه‌ها را تصحیح کند؛ دو مصحح برگه‌های امتحانی را تصحیح می‌کنند و اگر اختلاف نمره داشتند نفر سوم آن را تصحیح می‌کند و اینگونه نیست که یک استان بسیار آسان بتواند در نمرات دخل و تصرف کند.

وی افزود: امسال امتحانات نهایی به صورت حضوری برگزار شد و با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا به منظور همراهی با دانش آموزان 30 درصد از محتوای کتاب‌های درسی حذف شده است.

 

همچنین خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش نیز با تکذیب این موضوع دستکاری نمرات امتحانات نهایی با دستور مدیران آموزش و پرورش استان ها، متذکر شد: امتحانات نهایی استانداردهای لازم را دارد و نتایج آن قابل اتکاست، هر فردی تمایل دارد حاضریم فرآیند کار را تشریح کنیم.

 

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا این وزارتحانه توان توسعه امتحانات نهایی را دارد؟ متذکر شد: اگر منابع کافی در اختیارمان قرار بگیرد توان آن را داریم. یک میلیون معلم در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند که تعداد زیادی مدرک دکترا، فوق لیسانس و لیسانس داشته و افراد توانمندی هستند بنابراین منابع انسانی و دانش فنی را به اندازه کافی در اختیار داریم و منابع مالی باید در اختیار قرار بگیرد تا تجهیزات و امکانات را تامین کنیم همچنین حق الزحمه طراحان سوال ، مجریان و مصححان برگه‌های امتحانی پرداخت شود./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده